2017. július 17., hétfő

Ford galaxy műszaki leírás

Ford galaxy műszaki leírás

A jármű összes funkciójának és műszaki adatának. Ford Galaxy műszaki adatok, üzemanyag-fogyasztás. Képek, leírások és specifikációk. Jó, de még a CSOK sem elég rá. Műszaki adatok az autó motorjáról - elhelyezkedés, térfogat, henger feltöltési . TDI 90LE Ghia, kézikönyv ajtó műszaki leírása a hajtásról, az üzemanyag-motorról, az elektromos motorról, a teljesítményről, a futóműről és . Furat x löket (mm), 80×80.


Tekintse meg nyomtatott brosúránk online változatát, mellyel a keresett információt gyorsabban és környezetbarát módon érheti el. Valenciában, ahol a Mondeo mellett a Galaxyt és az . Megjegyzés: Ez a kézikönyv leírást ad az adott modell változatainál. Esetleg valaki tudja?


Nem találom az irányjelző biztosítékát. De a történelem során kisbusz „Galaxy” specifikusan olyan járművek, amelyek valóban látványos, elegáns és vonzó design. Ezen Műszaki Zsebkönyvben szereplő műszaki információk, illusztrációk adatok és leírások. FORD PARTNER CLUB. Hangoló, az, hogy a digitális.


Ford galaxy műszaki leírás

CD-lejátszó, igen. MP3-lejátszó, igen. DVD-lejátszó, igen. Blu-ray-lejátszó, nincs. Kiegyenlítő, nincs.


Leírás : Az autó kimagaslóan szép, rendkívül megkímélt állapotban van. Futóműve egy műszaki vizsgabázison volt átrángatva és mindent 1-os, . TDI 1LE terméket könnyedén az AUTODOC-tól ❗ Gyors szállítás és alacsony árak ❗ Nézze meg . TDI Ambiente Friss Műszaki ! Válogass a Jófogás. TDCi Titanium Powershift (sz.).


Ford galaxy műszaki leírás

Műszaki színvonaluk és áruk ennek megfelelően a Ford korabeli kínálatának csúcsát jelentették. Az árral arányos a műszaki színvonal is, ami sokáig hibátlanul . Mielőtt bekerülnek a CarNext kereskedés kínálatába alapos műszaki átvizsgáláson . Ma már nem csak a Renault Espace vagy a Mitsubishi Grandis jelenti a . Az autó motorjának műszaki adatai - hely, térfogat, henger feltöltési módszer, . Ez az extraként kapható új műszaki megoldás felbecsülhetetlen a keskeny . Autó márka Ford , modell sorozat Galaxy , az autó teljes neve Galaxy 2. A motortípus típusa L4. Gumiabroncs információk. Készletről, azonnal elvihető új és használt modellek, magas felszereltséggel! Budapesten és Székesfehérváron.


Méretek, egyéb műszaki adatok. MAGYARORSZÁGI AUTÓ, ELSŐ TULAJDONOSTÓL, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.