2017. július 26., szerda

Fagor tűzhely használati utasítás

Fagor Hungária Kft. Használati útmutatóban közölt adatoknak megfelelnek. KEZELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. FAGOR használati útmutatók. Ebben megtalálhatók a fontos balesetvédelemi információk, valamint olyan irányelvek és.


A gáztűzhely nem tartalmaz semmiféle olyan anyagot, amely a környezetre nézve káros lehet.

A tűzhely használata közben a háztartási elektromos berendezések csatlakozózsinórjait távol kell tartani a forró részektől. Az adatbázis a soha nem látott jólét, . Keresendő kifejezés: fagor innovation használati útmutató. Sajnos a használati utasítása eltűnt. Kérlek benneteket, ha esetleg valakinek ilyen típusú gáztűzhelye van segítsen.


A sűtő szabályozó gombjánál 1-től 8-ig van . Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott . A használati útmutatót tartsa mindig a ké- szülék közelében, annak áthelyezése vagy.

Nagyon fontos: a főzőlap használatba vétele előtt olvassa el fi gyelmesen ezt az útmutatót. HACCP, használati utasítás , . A legegyszerűbb megkeresni az adott tűzhely használati útmutatóját, abban általában fel szokták tüntetni, hogy. SOKKOLÓ FAGYASZTÁS. A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA.


Főzőlap (modelltől függően). A készülék első alkalommal történő használata előtt. A beállítások kiválasztása.


Kérjük, a tűzhely használata előtt olvassa el figyelmesen ezt a kezelési . RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS AZ ELEKTROMOS SÜTŐ HASZNÁLATÁHOZ. Szabadon álló kombinált tűzhely - PDF Ingyenes letöltés. A sütőt és 250ºC között egy hőfokszabályzó vezérli, a kívánt hőmérsékletet biztosítva. A hőfokszabályzó visszajelző lámpa kigyullad majd . Kombinált, szabadonálló, fagor és vasmagos tűzhely.


NEFF T22S36N0GB FŐZŐLAP Leírás :Típus: beépíthető gáztűzhelyGázoslapok száma: 4Méretek x. Sok tévhit forog közszájon, arról, hogy az indukciós lapokhoz. Légkeverés és alsó fűtőszál együttes használata.

Ekkor a négyzetben egy alsó vonal jelképezi az alsó fűtőszálat, és felett egy . Gőzzel tisztító eszközök használata tilos! Ne helyezzen fémtárgyakat, például késeket, villákat, kanalakat vagy fedőket a tűzhelylap felületére, . W Kerülje a közvetlen napsugárzás területén, a tűzhely ,fűtés és hasonlók . A GŐZÖLŐS VASALÓ HASZNÁLATA. A termék használati útmutatóját vásárláskot a termékcsomag tartalmazza.


Ha másik példányra van szüksége, itt letöltheti le. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül . Az alábbi oldalon kenyérsütő gépekhez talál használati utasításokat. A főzőlapot minden használat után a főkapcsolóval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.