2017. július 28., péntek

Bokarögzítő sportoláshoz

Fedezze fel a bokarögzítők választékát a legjobb ár-érték arányban a Decathlon oldalán! Ft TARMAK Bokavédő. Bokarögzítő - Total Sport total-sport.


Szerezd be online, egyszerűen a minőségi bokarögzítőt. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Veszprém, Pápa, Szekszárd. Egy dobozban egy bokarögzítő van.


Kezelés: Zárja be a tépőzárakat. C-on kézzel mosható. Minőségi bokabandázs sportolázhoz, melyek rögzítik a bokát és segítenek elkerülni a sérüléseket.


Kínálatunkban a MADMAX és az RDX minőségi bandázsok . THUASNE TD ROM Walker fekete, állítható mozgásterjedelmes bokarögzítõ. Mindennapos használatra és sportoláshoz egyaránt alkalmas. KEDLEY Elasztikus bokarögzítő.


A termék egyaránt alkalmas sportoláshoz és mindennapi használatra. A négy irányú megnyúlásnak köszönhetően egyenletes. Boka ortézisek, Sport és Ortopédiai bandázs, Gyógyászati segédeszközök, orvos diagnosztikai termékek, sport és ortopédiai termékek, rehabilitációs eszközök, . Használati útmutató: magyar nyelvű. Jótállási idő: nincs. Egészségpénztári . A lábadozás alatt viseljen sínt vagy bokarögzítőt , utóbbit a gyógyulás után is hordhat.


Bokarögzítő sportoláshoz

Nyitott sarkú, fehér színű , gumírozott anyagú bokarögzítő. Kedley elasztikus bokarögzítő. A sportolás alatt stabilabbá teszi a könyököt.


Minden irányban állítható, termo neoprén bokarögzítő II Védelmi Osztály 8-as alakú pántok növelik a boka . Legfrisebb online webshop sportoláshoz árak. Alkalmazható bokaízületi rándulás nyugalomba helyezésére, instabilitás, gyulladásos állapot, fokozott terhelés esetén sérülések megelőzésére, sportoláshoz. LifeFit házhoz rendelés. Mennyiség: Rugalmas szövetből készült oldalmerevítéses eszköz. Szalagsérülések után illetve sportoláshoz megelőzésre javasolt.


Bokarögzítő sportoláshoz

ACCESS bokarögzítő ortézis. Sportoláshoz és napi normál tevékenységhez egyaránt ajánlott. Oldalunk a medhu több féle cookie-t és funkcionalitást használ, hogy a legjobb élményt nyújtsa . Felszerelés: A boka kötése egyszerre támogatja és enyhíti a . Tapeing is alkalmas a rögzítésre. Kerüljük a meleg borogatást-fürdőt, . Ezüst ionos bokarögzítő 1. A bokarögzítő 2-héttől fokozatosan elhagyható, a 6. Ficamok, szalag-.


Az ezüstionos bokarögzítő Ideális sportoláshoz , de akár egész napra is. Tbokarögzítő kifejezetten bokasérülések, szalagszakadások és -húzódások,. Medi Levamed szilikon betétes bokarögzítő.


Silistab Achillo Achilles-ín védő bokarögzítő. Bokasérülések, szalagszakadások- húzódások után, vagy csak a biztonságos sportoláshoz kifejlesztett bokarögzítő. Bokaizületi disztorzióra és instabilitásra . S-s méret Bontatlan - új.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.