2017. július 5., szerda

Aeg favorit mosogatógép leírás

Aeg favorit mosogatógép leírás

Ez a mosogatógép kizárólag mosogatógépben mosogatható háztartási edé- nyek mosogatására szolgál. Használati útmutató. AEG Mosogatógép útmutatók. Ha készüléke hibát jelez , kérjük, használja a Hibaelhárítót, amely segít beazonosítani és megoldani a . A mosogatógépben használt. Ezt a programot használják tesztprogramként a bevizsgáló . Reméljük, hogy készülékünk kifogástalan teljesítményével hosszú éveken át elégedett lesz.


Aeg favorit mosogatógép leírás

A használati útmutató angol nyelven és pdf formátumban van. Ezen az oldalon lehet letölteni ingyen. A részleteket lásd az alábbi utasításokat. Töltet típusa Program leírása Normál szen‐ nyezettségű Edények és . Szaggatott hangjelzés hal lható.


A vízcsap eltömődött vagy elvízköve‐. Részletes leírás. Olcsó új eladó és használt Hanseatic mosogatógép leírás. Siemens beépíthető terítékes mosogatógép quot INOX quot.


Aeg Electrolux Favorit Mosogatógép Háztartási gépek Dnrkm. Vásároljon mosogatógép alkatrészeket közvetlenül az Electroluxtól. Eredeti alkatrészek, pl. A teszt eredménye a vásárlástól számított napig elérhető. Termék név: A-Z, Termék név: Z-A, Raktáron, Reference: Lowest . Milyen mosogatógépet vegyek?


Melyik a legjobb és miért? Kattintson a részletes tesztekért és olvasson releváns véleményeket! HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. RU ПОСУДОМОЕЧНАЯ МАШИНА.


A szárítógép szervízleírása (angol nyelvű). Technikai leírás. Helyettesítő termék. Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. FAVORIT Automata mosogatógép.


Biztonságos online vásárlás, hetente új akciók, akár INGYENES szállítás és átvétel országszerte, hitel az online vásárlóknak is, napos elállási garancia. Getting the books aeg electrolux favorit sensorlogic manual now is not type of. Naudojimo instrukcija.


Aeg favorit mosogatógép leírás

Hosszúság mm:330Legnagyobb belső átmérő (mm):23Legnagyobb külső átmérő (mm):28.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.