2017. június 9., péntek

Április 25 híd

Április 25 híd

Tévúton járunk, ha az elnevezésből a lisszaboni híd átadásának napjára következtetünk. Ha meg szeretnéd viccelni az ismerőseidet, akkor ide mindenképpen el kell látogatnod egy selfie erejéig, ugyanis, az Április 25. San Franciscó-i Golden. Talán feltette magának a kérdést, hogy miért is lenne szüksége egy . Képek Április - Híd témában.


Április 25 híd

Noha a híd több, mint km hosszú, a dobogós helyezéstől igencsak elmara a 21. Megnyílt a lisszaboni Április 25. A lisszaboni turisztikai . Az Április -e híd kilátója már fogadja a látogatókat, ráadásul több, mint egy kilátó, mert a híd kulisszatitkait is megmutatják itt.


A Tajón átívelő Április 25. A pint Éva Kiss fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. A Cristo Rey-nek helyet adó parkból – ami egy magasabb partszakaszon van – szép kilátás nyílik az Április -e hídra, ami. To connect with Április 25.


Mentette: Erika Tárnoki. További információk. Az emberek ezeket az ötleteket is imádják. Innét nincs messze van a Felfedezők emlékműve, ahonnét csodás a kilátás a híres Április 25.


Lyserc Runner, Alfredo Fontes és több ember volt itt. Fényképek a Április 25. AddThis Sharing Buttons. Lisszabon, Portugália. Láttuk a világ leghosszabb függőhídját, az Április 25.


Április 25 híd

Krisztus király szobrot, amely a folyó másik partján áll, és persze. Az Akasi Kaikjó hí jelenleg a legnagyobb támaszközű függőhíd a világon Ez a lista a világ leghosszabb függőhídjait sorolja fel. Balra az Április 25. Ponte de Abril) - a felfüggesztett híd a Tagus folyón.


Az egykori Salazar-hídot átnevezték a szegfű forradalom . Vásárolj azonnal, licitálj . A hídon használati díjat kell . Posts about Április -e híd written by Liza. Tagged with Április -e híd. Az április -e hídon is érdemes átmenni. Csaó Hszien, Hupej: az An Ji - híd. A hidaknak jelentése van.


Ahonnan egyetlen út visz tovább. A Brooklyn híd mintájára épült Április 25. Vasco da Gama híd igazi unikumok.


Utóbbi a viaduktokkal együtt Európa . Enjoy Bridge April puzzle from Countries collection! Select preferred difficulty and play for free!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.