2017. május 30., kedd

Fagyasztószekrény a++ no frost

Fagyasztószekrény a++ no frost

Fagyasztó típus: No Frost. AKCIÓ × héten vásárolva egyedi ár, országos. Mivel így nincs jégképződés a fagyasztótérben , a belső tér mindig ideális hőmérsékletű, . Alacsony zajszint- Zajszint: dB- . Magasság: 1cm.


Fagyasztószekrény a++ no frost

V GARANCIA -Jellemzők FrostFree . Electrolux LUT5NF28USzabadonálló fagyasztószekrény , nofrost ,. A készülék No Frost rendszerrel van felszerelve, amely mind a hűtőben, mind a . Hogy Ön a legjobb ízeket élvezhesse a legfrissebb termékeken. Whirlpool fagyasztószekrény : fehér szín - UWF2Y WB F 2. Sokféle beépíthető fagyasztó és fagyasztóláda közül választhat a MALL. Gyors házhozszállítás az ország bármely pontjára. Válogasson kedvére! Bauknecht Gkn17G3 . NoFrost ( jegesedésmentes) rendszer.


Energiahatékonysági osztály. Hűtőrendszer típusa. Fresh Control szenzorfunkció. Essential kivitelű belső felszereltség. FAGYASZTÓSZEKRÉNY. Használati útmutató m yh ansecontrol.


Fagyasztószekrény a++ no frost

Cikkszákylande1 . Mekkora, milyen típusú helyiségbe kerül a fagyasztószekrény , fagyasztóláda ? No Frost : Ahogy a hűtőszekrényeknél, a fagyasztóknál is előfordul a no frost. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Különleges képességek. LowFrost : ritkább leolvasztás a kisebb fokú jégképződés révén – ez munkát takarít meg Önnek és energiahatékony. Megoldások és Tippek, Kézikönyv Letöltése, Lépj Velünk Kapcsolatba. A No Frost hűtési rendszer megtalálható a legtöbb fagyasztószekrényben mely az egyik legjobb hűtési rendszer, mivel egyszerre szünteti meg a jegesedést a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.