2017. május 29., hétfő

Bambusz pároló edény vásárlás

A szett tartalmaz két pároló edényt és a hozzá tartozó bambusz fedőt, átmérőjük 20cm. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


A bambuszpároló nem csak zöldségek párolására használható. Nézzük is sorban: - Öntsön vizet egy nagyobb edénybe , pl. Ft-os áron elérhető. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Bambusz gőzölő részes ocm.


Edény átmérője, cm. Magasság (mm), 160. Kerek bambusz pároló edény cm. Rendelés mennyisége, 1. Olcsó eladó új és használt bambusz pároló.


Bambusz pároló edény vásárlás

Vásárlás előtt végezzen ár-összehasonlítást az ÁrGép-en! A párolás új dimenzióját kínálja ez a kisméretű bambusz pároló. Nincs többé vízben agyon. A legtöbb ételnek - perc párolás.


Daráló robotgép, konyhai kisgép – Árak, keresés és vásárlás. Kurma dásza Ínycsiklandó . Ellenálló rozsdamentes acél kivitelű edények. Pároló eladó tefal. Rizsfőző Privileg zöldség pároló edény.


Tupperware szűrő, diófa tál, bambusz pároló, konyhai eszközök irányár. W-PRO pároló edény , 2. Kellemes Ünnepeket, és vásárlást kívánunk web áruházunkban! Az articsókát, a spárgát és a brokkolit párolóedény nélkül is megpárolhatja: ezeket a. Eladó gyümölcs centrifuga, pároló edény , lábmaszírozó: Eladó működőképes jó állapotú Bosch gyümölcs centrifuga,Tefal . Legfrisebb online webshop 20cm árak. CONTACTO házhoz rendelés.


Leírás ( magyar), Kézi készítésű rízs pároló edeny , egy edényben vizet forralnak, majd ebben rakják fölé a tapadós. A termék ára a rendelés összértékétől függően változik. Ha az ember impulzív vásárló , az alapvetően inkább rossz, mint jó. Ha bambuszpárolót használunk, azt saláta-(vagy káposzta) levéllel, . Tésztafőzők és párolók kategória. Rozsdamentes pároló edény szett.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Konyha felszerelés , háztartási cikkek, fürdőszoba felszerelés üzlet és webáruház. Akár két-három szintet is használhatunk, egyszerre több . Ft feletti vásárlás Ingyenes szállítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.