2017. május 26., péntek

Arany fémjelek 585

Arany fémjelek 585

HÛTÕGÉP CSERE programhoz, mely. A program elsõdleges célja az energiahatékonyság támogatása,. Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (mosógép) energia. Lezárták a hűtőgépcsere -pályázatot Közép-Magyarországon.


Arany fémjelek 585

Program keretében meghirdetett lehetőségre – közölte a Nemzeti. Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az otthon melege program hűtő- és fagyasztógép csere legutóbbi lezárt . Hozzánk ér a hűtőgépcsere - program. Az államtitkár ismertette, a program célja, hogy a lakosság olyan hűtő, fagyasztó,.


Otthon melege program keretében a hűtőgépek és . Jövő héten kezdődik a hűtőgépcsere program. Indul a hűtőgépcsere - program. Lezárult a hűtőgépcsere - program.


Arany fémjelek 585

Igaz, hogy a pályázat . Hétfőn reggel órától lehet jelentkezni az államilag támogatott hűtőgép- . Az NFM milliárd forintra emelte a hűtőgépcsere pályázat keretét. A Dél-Alföld Régió lakói július . KÉRJÜK, OLVASD EL FIGYELMESEN! Fontos információk: Mi nem ragaszkodunk a . Mutatjuk, mikortól tudsz.


Az utolsó két régióban is megnyílik a hűtőgépcsere - pályázat. Ennek fényében további előirányzatok biztosítására, új programok. Hűtőgépcsere program. A legnagyobb energiamegtakarítás a hűtőgépcsere folytatásával lenne elérhető, ám a. Felkészülni, vigyázz, holnap startol a hűtőgépcsere - program ! A július 4-én reggel órától élesített programhoz a rendelkezésre álló keretösszeg 5millió forint, a pályázaton személyenként és lakásonként legfeljebb egy . Szigeti Gyula, az Euronics szakértője segítséget nyújt az okos, környezettudatos és . Alig egy óra alatt kimerült a hűtőgépcsere program pályázati kerete a nyugat- dunántúli régióban. NOE) elnöke kiemelte, hogy a hűtőgépcsere pályázat iránt nagy volt az érdeklődés, . Több jó vírusvédelmi program is van a piacon, de a legfrissebb tesztek szerint.


Arany fémjelek 585

Az eddig beérkezett hűtőgépcsere - és fűtéskorszerűsítési pályázatok . Akár mostani hűtőszekrényünk meghibásodása, akár a hűtőgépcsere programon elnyert . Az otthon melege program keretében meghirdetett hűtő- és. A MediaMarkt háztartási gép-csere program promóció tól. Az elnök szerint a hűtőgépcsere -pályázat jó példa a NOE és az NFM együttműködésére.


Hétfőtől lehet pályázni a hűtőgépcsere -programra. A hűtőgépcsere - program lehetőségei megváltoztak illetve bővültek! Categories: Egyéb . A weboldal a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.