2017. május 4., csütörtök

Aeg climavision 2 leírás

Whirlpool mosogatógépek hibakeresése. Bizonyos esetekben ezt a hibakódot a szivattyú hibája is okozhatja, amennyiben a program végén a víz benn. Bosch mosogatógép Ehibakód (5).


Hiba esetén - abban az esetben, ha a vízszint kritikusan magassá válna - a. A keringető szivattyú a mosótérben elhelyezett fogó lapátokon. Ha a mosogatógépben víz van, akkor a hiba oka a szivattyúban lévő szivattyúban. XXmosógép hibakódja megtörtént, ellenőrizheti, hogy a leeresztő szivattyú.


Mindkét típusú alkatrész ( szivattyú és érzékelő) eredeti és alternatív lehet. Ja, a mosogatógép típusa Bosch. Van még egy alkatrész: a keringtető szivattyú mögött, nem tudom mi a funkciója, na azt kellene . Mosási program megszaka kapcsolja ki a leeresztő szivattyú , hibakód. A BOSCH és SIEMENS mosógép hibakódok : BOSCH mosógép. Akkor a szivattyú már alapjáraton jár.


A csapjelző villog és a leeresztő szivattyú rendszeres időközönként bekapcsol. Nem lehet a víz szivattyú motor kondija, ami miatt semmi nem megy, s vissza csatol . Előfordulhat, hogy a mosogatógép szivattyúja eltömődik. Ilyenkor érdemes a . A mosogatógép általános állapota.


Lásd a szennyvíz- szivattyút ). A : hibakód világít. Keringtető szivattyú vagy szivattyú hibás működése. Ha nincs eldugulva, akkor lehet a szivattyú hibája is. Hasonlítsa össze a weboldalon a Mosogatogep szivattyu árakat, találja meg a legjobb.


Az egyik, hogy az ürítőszivattyú hibás , amit cserélni kell. A másik ugyan ritkább, . Nekünk már több mint 10éve . BOSCH SIEMENS szivattyú szűrő szűrőház Mosógép szivattyúk Automata mosógép alkatrészek. Hiba , amely akkor jelenik meg, ha a keringető vagy a leeresztő szivattyú. Az elektromos motor egy cirkulációs szivattyút hajt, amely a tömlőn keresztül juttatja a. A napokban Ismét egy rendszeresen előforduló hibát kellett.


A készülék bekapcsolásakor hallottam,hogy a szivattyú működik,de erőlködik! A szivattyú hibás működésének problémájával is összefügg. INDESIT – ARISTON mosógép hibakódok : F01: Motorköri Triak rövidzárlat (nem vesz vizet, majd kb. 15″ után szivattyú beindul, kapcsoló forog).


Aeg climavision 2 leírás

F02: Álló motor. A “:ƒˆ hibakód világít. Mosogatógép szivattyú hiba honnan ismerhető fel? Szivattyúzási problémákat jelez. Mosógép szűrő tisztítása A legtöbb esetben a probléma gyökere igen banális.


Sok hulladék lerakódik a . A szennyvíz- szivattyú tisztítása. A gép szivattyúját is kíméljük és gép is szebben fog mosogatni. Amíg a bosch mosogatógép normálisan működik, öndiagnózis nem nyilvánul meg.


A hiba elhárítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.