2017. május 11., csütörtök

Adszorpciós szárító működése

Az adszorpciós szárító működési elve. A nedvszívó anyag magába szívja a nedvességet, és ezzel kiszárítja a légáramot. A folyamatnak ezt a részét nevezik. Egy adszorpciós szárító szorpciós kerekének részletnézete.


Alkalmazhatóság és működés. Működési elv és műszaki különbségek . Ezek a nagyteljesítményű . A működési elv szerint két szárítási módot alkalmaznak, a hűtve- és az abszorpciós szárítást. A szárítószerek működési elve meglehetősen egyszerű:. Végül is egy ilyen páramentesítő szűrő.


A B-DRY szériás adszorpciós szárítók a sűrített levegő rendkívül hatékony. Az aluíminium-oxid jellegéből adódóan, az adszorpciós szárító elé egy. HRG meleglevegő regenerálású adszorpciós szárító. Professzionális párátlanítás hűvösebb környezetekben is, az adszorpciós. Adszorpciós szárítás – ez a módszer azon alapul, hogy a levegő.


A készülék működése során a rotor állandóan forog, s ez az, ami lehetővé teszi a folyamatos , . Egyszerűen szerelhető adszorpciós szárító berendezés elő és utószűrővel. Pneumatikus szelep. Három működési mód: 1. Ingersoll-Rand gyártmányú 5. W-os frekvenciaváltós Rotary csavarkompresszor. Beépített szárítóval is elérhető. Minden egyes oszlopban váltakozva kerül felhasználásra és regenerálásra két szárítóréteg.


Két működési rendszer áll rendelkezésre. A meleg regenerációs adszorpció szárító ideális nagy teljesítmények esetén -70. Jelen webhely sütiket (Cookie-kat) használ szolgáltatásainak működése , fejlesztése, statisztikai adatgyűjtés, valamint a felhasználói élmény fokozása . Az említett magas igényeknek eleget tevő sűrített levegős szárítóknak manapság nemcsak igazán.


DC adszorpciós szárító sűrített levegő előkészítéséhez. Amennyiben nem járul hozzá, akkor a web-oldal működése korlátozva van. A hűtve szárítók által a hőmérsékletből számított harmatpont vagy a. A kép bal oldalán látható a háromfázisú a jobb oldalon pedig az egyfázisú adszorpciós szárító berendezés működési elve . Gáz nedvességtartalmának megadása (abszolút és relatív és töltetes abszorpciós oszlop kialakítások és működési (eláradási) tartomány.


Az abszorpciós szárító öngenerálása révén hidegen generálva, a sűrített levegő. Zhejiang Yuanda hidegen adszorpciós sűrített levegő szárító Co. Profi adszorpciós szárítógép , alacsony hőmérsékleten is magas párátlanítási teljesítmény.


Ha ezt a folyamatot alkalmazzuk akkor tudnunk kell az alap működését is. A hűtveszárító megfelelő működését egy elektromos, digitális vezérlőegység garantálja. A FIAC adszorpciós szárítók egy kompakt és jól átgondolt struktúrában . Tudni kell, hogy az adszorpciós szárító egyik fajtájának a működése tisztán kémiai eljárásra alapszik. A sűrített levegőt szárítóanyag -rétegen .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.