2017. április 19., szerda

Electrolux ekk 51350 ox

Electrolux ekk 51350 ox

Amikor a főzést tervezi, használja ki az időzítő funkció előnyeit. Csak állítsa be a főzés . Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Köszönjük, hogy Electrolux terméket vásárolt.


Electrolux ekk 51350 ox

Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az ÁrGép- en! Márkanév, Electrolux. Főzőlap típusa, gáz. Sütő típusa, elektromos.


Autorizovaný predajca. Obchod overený zákazníkmi. Pliit elektriahju ja gaasipliidiplaadiga. Kaane tüüp: klaas. Ft-tól Kombinált tűzhely kategóriánkban! Ft az ÁFA-t tartalmazza. Rendeljen webshopunkból. Termék típus, Tűzhely. Gyártó: Electrolux.


Electrolux ekk 51350 ox

Szállítási díj: 5. Kívánságlistára teszem. JavaScript ki van kapcsolva a böngésződben. A termék a valóságban eltérő lehet. Ez a termék jelenleg nem rendelhető!


Típus, Kombinált tűzhelyek. Energiaosztály, A. Szélesség, cm. Kiváló ár-érték arány! Tekintse meg a terméket! Využite tento časovač pri koordinácii svojho varenia.


Electrolux ekk 51350 ox

Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési . Gázégők száma, 4. Programok száma, 5. Kiemelt jellemzők. Név, Kombinált tűzhely. Varná deska je plynová se hořáky různého výkonu. Sok-sok olcsó tűzhely, és egyéb háztartási gépek, raktárról. Elérhetőség: Elfogyott.


Legkedvezőbb szállítási díj, vagy csomagpontra. Kategória: Kombinált.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.