2017. január 26., csütörtök

Sajtos tallér recept

Kategória: sajtos tallér. Sajtos tallér ahogy limia készíti recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. Több tízezer bevált Recept.


Diéta, fogyókúra, életmód tanácsok egy helyen!

Ha nem csak édesszájú vendégekre számítasz, vagy azt akaro hogy az alkohol is jobban csússzon, süss ropogós sajtos tallérokat. Keresztanyukám szokta sütni minden családi ünnepre ezt a ropogós tallért. Már én is beszereztem magamnak egy tallérsütőt. Extra ropogós sajtos tallér egyszerűen – Csak úgy eteti magát!


Legendás finom receptek ! Tegnap kérdezte a lányom, hogy a nagyi sütőjét hova lett! Gyorsan vettem egyet és neki láttunk a rég .

Feltöltötte: SegitunkFozni. Kocsis Hajnalka receptje. Desszertreceptek , Főzési Receptek, Gasztronómia, Italreceptek, Étel, Konyha,. A Házi sajtos tallér egy a sok könnyen, gyorsan elkészíthető Előételek.


Természetesen otthonra is ideális rágcsálnivaló a sajtos tallér. Tetszett a recept ? Mint már írtátok a hozzászólásokban, olyannal ajánlom sütni, hogy vékony, ropogós legyen! Minden jót kívánok nektek hozzá!


Angella receptje ! Két sütőlemezt vékonyan kivajazunk. A lisztet és a sajtot tálban összekeverjük ( kép). A vajat kézzel elmorzsoljuk a lisztes keverékkel. Create New Account.


A pint Péter-Szabó Zoltánné fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten.

Már régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy kellene venni egy tallér sütőt, mert a fiúk nagyon szeretik a sós ropogtatni valókat, viszont chips igen ritkán kerül . Hozzáadjuk a tojásokat, a szoba hőmérsékletű margarint, a tejfölt . Házi sajtos tallért szerettem volna enni, így kölcsönkértem Apuéktól a családi ostyasütőt, ami még a Mamié volt eredetileg. Gofri sütőben készíthető ropogtatni való. Köménymag ízlés szerint. Sajtostallér recept , sajtostallér sütőhöz. Valamilyen finom sós gluténmentes ropogtatni valót szeretnénk?


Borozgatáshoz, TV nézéshez. Készítsünk gluténmentes sajtos tallért ! Mikor gyerekek voltunk nagymamám sokszor vásárolt sajtos tallért a szomszéd nénitől. Nagyon szerettük. Szeretném nagyon . Sokkolóan finom, fitt sajtos tallér :).


Egyébként meg eltemettük az amúgy is elég tartalmas kalóriatemetőnkbe a többi bűnös recept mellé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.