2017. január 27., péntek

Otthon melege pályázat 2016

Tájékoztatás a helyszíni ellenőrzésekről. Tisztelt Kedvezményezettek! További korlátozás, hogy a ház nem lehet lakatlan és a pályázatot benyújtó . A pályázati konstrukció tárgya, célja. A családi házak elavult fűtés-, melegvíz- és energiaellátó rendszerei, továbbá a . Az első kőr augusztusban nap alatt be is telt, .

Jelen pályázati kiírás lehetőséget nyújt a családi . Pályázhat homlokzati nyílászáró cserére. Kérjen tőlünk mielőbb . Az elérhető CO2-megtakarítás figyelembevételével rangsorolják a pályázatokat. GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK, INFORMÁCIÓK. Több pályázat is támogatja azokat a fejlesztéseket, hőszigetelést vagy fűtéskorszerűsítést, amelyekkel magasabb.


Amennyiben Ön is. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az összeállítás nem tartalmazza a pályázat és a pályázási folyamat .

A támogatott pályázatok száma több, mint millió darab, így Ön is jó. Maga a program már . Keressen minket bátran itt. Sikeres pályázatot és a VIGAS . Otthon, program, pályázat.


Lakossági pályázat. Családi ház támogatási pályázat. Nyomtatóbarát változat . Társasházak energia-megtakarítást . PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Négyezernél is több pályázat érkezett a kedd délutáni határidőig a családi házak államilag . Az alábbi linken megtalálható. Elkészítjük Önnek a teljes pályázati dokumentációt sikerdíjasan, tehát csak akkor fizet a. Okos költségmegosztás alkalmazásának elterjesztése, radiátor csere alprogram.


ON Komfort komfortzona. Mely épületekre terjed ki a pályázat ? Az otthon melege program lehetőséget kínál a fűtésrendszer korszerűsítésére. A következőkben megismerhetjük, hogy az igénylőnek milyen kritériumoknak kell .

Célunk a pályázatkezelői feladat magas színvonalú ellátása. Jövő tavasszal indul a korszerűtlen családi házak felújítását célzó pályázat , a 150 . Engedélyhez nem kötött építési tevékenységek. A fiatal zuglói sportolók támogatására irányuló pályázat elsősorban. Nemzeti Fejlesztési Min.


Forráskimerülés miatt szünetel a mosógépcsere- pályázatok benyújtása a közép-dunántúli régióban is. Szerző: Illés Zoltán. Kormányzati Portálon található .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.