2017. január 11., szerda

Kézi mixer euronics

Kézi mixer euronics

Teljesítmény: 4Watt Új motor technológia: erős, ugyanakkor könnyű és rendkívül csendes Kíváló kezelhetőség a kényelmes, kézreálló formának és a nagy . W Keverő rúd Turbó gomb Mosogatógépben mosható: Csak a tartozékok Dizájn: Retro Burkolat anyaga: BPA . A Quickmix kézi mixerrel a habverés gyors és egyszerű! A kézimixer és a tartozékok könnyen tisztíthatóak. A habverő és a dagasztószár - mosogatógépben mosogatható. Egyszerűen válassza ki a keverni valónak megfelelő sebességet, és élvezze turmixolást aggodalom nélkül.


Kézi mixer euronics

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS VÁSÁRLÁS. Kategória: Hasonló termékek. Ehhez a termékhez nem tartozik leírás. Legfrisebb online. Konyhai gép, tálasmixer (2). Kenyérpirító (13). Filteres kávéfőző (5). Automata kávéfőző (2).


Kávéfőzés kiegészítők . SzűrőAktív szűrő: 0. Háztartási kisgépek az Euronics. RendezésRelevancia szerint. Kézi mixer 2W vásárlás. Tálas mixer- a kézimixer egy fajtája, melyhez tartozik egy állvány is, így nem kell . TURMIX ÉS DARÁLÓ.


Kézi mixer euronics

Mixer szár és dagasztókar. L, 4W teljesítmény. Rozsdamentes acél kes. Most kivételesen nagy kedvezményekkel szerezheted be akciós termékeinket, amíg a készlet tart!


Online készletkisöprés az Euronics -nál!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.