2017. január 19., csütörtök

Használati útmutató mosógép

Használati útmutató mosógép

A mosógép a csatlakoztatás után automatikusan bekapcsol. A készülék használata előtt olvassa el az alábbi biztonsági . Használati útmutató. Ha a mosógépet professzionális.


Használati útmutató mosógép

Ennek elke- rülése érdekében, kérjük, használat előtt ellenőrizze le a dobot. Biztonsági óvintézkedések. Gratulálunk a Samsung mosógép megvásárlásához. A használati útmutató értékes . A biztonságra és a környezetre vonatkozó fontos utasítások.


Ez a fejezet olyan biztonsági utasításokat tartalmaz,. Kereskedelmi célú . Köszönjük, hogy az LG automata mosógépét vásárolta meg. Kérjük, hogy olvassa el gondosan ezt a használati útmutatót , mert tájékoztatást nyújt a biztonságos . Automata mosógép. Feltétlenül olvassa el a használati utasítást a felállítás - beszerelés – üzembe helyezés előtt. Ezáltal megvédi saját . Bosch márkájú mosógépet.


Használati útmutató mosógép

Amennyiben a használati és felállítási útmutató különböző modelleket ismertet, a különbségekre a megfelelő pontokon utalások találhatók. Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott . Megoldások és Tippek, Kézikönyv Letöltése, Lépj Velünk Kapcsolatba. HASZNÁLAT ELŐTT KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT. Bizonyos tárgyak, mint például pénzérmék, biztosítótűk, tűk, csavarok . Szabadonálló automata mosógép WP62S3. A Gorenje már több, mint éve gyárt kiváló minőségű háztartási gépeket.


Elkötelezett amellett, hogy saját . Kérjük, hogy a mosógép használatba vétele előtt alaposan olvassa el ezt a kézikönyvet és őrizze meg. FxxB8ND(A)(1- 9). Böngéssze és töltse le termékeink használati utasítását egyenesen a weboldalról PDF formátumban - csak válassza ki a termékkategóriát, . This website is best viewed using Internet Explorer Chrome, Firefox, Safari and newer browsers. A szállításbiztonsági csapok eltávolítása.


Használati útmutató mosógép

SZ: ÜZEmBE HELYEZÉS. Töltse le a készüléke használati útmutatóját , és találja meg az összes választ egy helyen: keresse meg a készülék modelljét és töltse le az összes hozzá tartozó . Ez a készülék megfelel a jelen biztonsági előírásoknak, azonban a nem megfelelő használata személyi sérülést okozhat, vagy kárt tehet a készülékében, ezért. LTX6G261E preciz. Látogassa meg a . Tegye a használati útmutatót biztonságos helyre, hogy szükség esetén a jövőben is használni tudja.


Ahhoz, hogy minél teljesebb szolgáltatást kaphasson,. Mosószer- adagoló fiók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.