2017. január 20., péntek

Farmer táska nadrágból

This tote has two leather straps with. See more ideas about táska , táskák , táska szabásminták. Ez a farmer újrahasznosítási ötlet pedig meg is adja rá a választ: varrjunk táskát ! Ebben a csodás, lépésről.


Bár a megunt farmernadrág fazonja meghatározza az alapformát – a zsebek.

Ha szeret otthon szabadidejében alkotni, akkor akár egy farmertáskát is készíthet belőle. Hogyan kezdjen hozzá? Első lépésként olvassa el ezt a cikket, . Táska letölthető szabásmintával A kreatív emberek oldala.


Táska varrása farmer nadrágból A kreatív emberek oldala. Farmerból táska és egyéb ötletek A kreatív . Kolléganőm megkeresett, hogy szeretne a kislánya régi farmernadrágjából egy táskát varratni velem.

Megbeszéltük, hozza csak nyugodtan, . Ennek a legjobb módja a táskavarrás. A farmer örök divat. De persze itt is.


Valahogy ujra kell hasznositani őket, a táska varrás az egyik ilyen hasznositási mód. Nem is gondolná mennyi mindent lehet készíteni egy kiszuperált farmerből ! Már egy ideje akartam varrni farmernadrágból táskát , és nézegettem. A régi farmerből vágja le a táska alapjának megfelelő hosszúságú. Ezek a farmer táskák modelljei a régi nadrágtól függetlenül varrhatók. Kis táska farmernadrágból kreatív újrahasznosítás ( táska.


Modell: nadrágdrwhas Gyöngyfűzés foltvarrás: Nadrágból táska , masnival (kép) Gyöngyfűzés . Fotelre, kanapéra praktikus zsebes tároló (PrettyMarry, Etsy). Nadrágszárból a legegyszerűbb táskát varrni. Nyakkendőből készült a táskafül.


Készíthetsz még számtalan használati tárgyat is farmer nadrágból , kabátból, szoknyából. Ehhez próbálok egy-két jó ötletet adni.

Még kell egy jó kis varrógép . Most ismét egy újabb ötletet mutatunk be. Rojtos farmertáska , nadrágból Táska, tároló, textilfigura. Barackvirágos farmertáska eladva Táska, tároló. Farmernadrág átalakítás: nadrágból táska. Mutatjuk, hogyan a megunt lehet . Nincs vélemény a termékről.


Avaibility: Raktáron. Kategória: Stílusos táskák. Tároló,virágtartó megunt nadrágból. Persze nem csak farmerből , és nem csak nadrágból készíthetsz táskát ! Tanuld meg könnyedén azt a módszert, amivel szinte minden fajta nadrágból , vagy . Ha már én nem varrok, legalább az ötleteket gyűjtöm :) Azon kasztba tartozom, akinek mindig azzal sikerül elnyűni a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.